PETIT FOUNDATION (voorheen Lies Cosijn Foundation)

PETIT FOUNDATION (voorheen Lies Cosijn Foundation)

 

Petit Foundation

 

Jaren geleden heeft Lies Cosijn keramische beelden die in Galerie Petit stonden, geschonken aan Ton en Dobs van Dijk met de boodschap dat zij er mee konden doen wat ze wilden. Ton en Dobs besloten in overleg met Lies om een fonds op te zetten in Bali. Bij verkoop van de geschonken beelden zouden zij het bedrag geheel in dit Lies Cosijn fonds storten.

Het fonds wordt beheerd door onze familie in Bali. Made en Ayu zorgen ervoor dat kinderen uit hun dorp kunnen studeren zodat zij later beter voor de gemeenschap kunnen zorgen. Zodra zij afgestudeerd zijn, dienen zij het geld dat ze kunnen missen terug te storten in het fonds, zodat er weer andere kinderen geholpen kunnen worden.

Na het overlijden, eerst van Lies en daarna van Ton en Dobs, zijn wij dit fantastische initiatief blijven voortzetten onder de naam PETIT Foundation. Niet alleen de opbrengst van de beelden van Lies Cosijn doneren wij aan het fonds. Ook de opbrengsten van de werkstukken die Ton en Dobs in de loop der jaren hebben gekregen, komen in het fonds terecht. Deze werken zijn in de catalogus gemerkt met [*]

Namens de familie en Made & Ayu, dank u wel.

Lieseke, Charles, Rick & Astrid

Note: Door de Coronacrisis zijn veel mensen in het dorp hun baan en daarmee hun inkomen kwijtgeraakt. Op het moment zorgt het fonds ook voor basisbehoeften van mensen in het dorp zoals rijst, olie en eieren.

Print Email

Information on BIDDING

LIVE BIDDING in our auction rooms on 22-25 NOVEMBER
LIVE VEILING in onze veilingzaal, van 22 t/m 25 NOVEMBER

  

ON VIEW: Thursday 17, Friday 18, Saturday 19 and Sunday 20 November, 10 am - 4 pm
KIJKDAGEN: donderdag 17, vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 november, van 10.00 tot 16.00 uur

  

ABSENTEE BIDS. Participating in the auction is possible with written bids sent through our online catalogue or sent directly to us by email, or through www.drouot.com (all without extra charges).
LIVE ONLINE BIDDING including the option of online absentee ("safe") bids are possible on www.invaluable.com  (when succesful both charged with 5% extra over the hammerprice)

SCHRIFTELIJKE BIEDINGEN. Deelnemen aan de veiling is mogelijk d.m.v. schriftelijke biedingen uitgebracht via onze online catalogus of met biedingen toegezonden via e-mail of via www.drouot.com (allen zonder extra kosten).
LIVE ONLINE BIEDEN (inclusief de mogelijkheid van zogenaamde online "safe bids") is mogelijk via www.invaluable.com (indien succesvol tegen 5% extra kosten over de hamerprijs)
 

We will be CLOSED from Saturday 24 December till Monday 2 January

Wij zijn GESLOTEN van zaterdag 24 december t/m zondag 1 januari

 

 

Print Email